Yıldız De Bana Sedanur kimdir? Sedanur Bakar Instagram hesabı

Yıldız De Bana oyuncularından Sedanur den dikkat çeken isimler arasında bulunuyor. Yıldız De Bana Sedanur kimdir? Sedanur Bakar Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Kanal D ekranlarında başlayan yayın hayatında farklı bir formatla seyircilerin karşısına çıkıyor. Usta jüri üyeleri Zafer Algöz, Hülya Avşar ve Büşra Pekin'in oyuncu olmak isteyen adayları yetiştirerek sahnelere ve ekranlara hazırladığı program her geçen gün kitlesini daha da ratırıyor. Cuma akşamları büyük bir eğlence sunan yapımda öne çıkan isimler arasında Sedanur Bakar da var. Güzel isim hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Yıldız De Bana Sedanur kimdir? Sedanur Bakar Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. 


Sedanur Bakar Instagram hesabı

Bu sezona damga vurması beklenen Yıldız De Bana yarışmacıları arasında yer alan Sedanur Bakar 200 tarihinde doğdu. Henüz 20 yaşında ve kariyerinin başında. Orta öğretim eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk yapmak istemiştir ve bu alana yönelmiştir. Mavi Kumpanya Yaratıcı Drama Evi'nde eğitim gördükten sonra TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda isimli dizi ile kamera karşısına geçti. Bu yapımda Kumru karakterini canlandırdı. Sedanur Bakar'ın Instagram hesabı @sedanur.bakar'dır.




























İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri