Yıldız De Bana İrem kimdir? İrem Büğrüoğlu Instagram hesabı

Yıldız De Bana kadrosundaki İrem güzelliği ile dikkat çekti. Peki, Yıldız De Bana İrem kimdir? İrem Büğrüoğlu Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

BURAK ZİHNİ - Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olan Kanal D'de yayın hayatına başlayan Yıldız De Bana, oyuncu adaylarını yetiştiriyor. Zafer Algöz, Hülya Avşar ve Büşra Pekin'in jüri koltuğunda oturduğu programda her hafta eğlenceli dakikalar yaşanıyor. İzleyicilerin ekran başına kilitlendiği gösteride herkes kendini göstererek en fazla puanı alabilmek adına ter döküyor. Sezona en çok damga vuran isimlerden biri de İrem Büğrüoğlu oldu. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Yıldız De Bana İrem kimdir? İrem Büğrüoğlu Instagram hesabı haberimizde.



İrem Büğrüoğlu kimdir?

Başarısıyla programa öne çıkmak ve performansıyla adından söz ettirmek isteyen İrem Büğrüoğlu daha önce medyada sıkça yer alan bir isim. Verdiği pozlarla da yine gündem olmuştu. Oyunculuğun yanında sunuculuk da yapıyor. Kanal D'nin resmi sitesinde kendisinde 23 yaşında olduğu yazıyor. Sinemalarcom'a göre de 11 Nisan 1998 tarihinde doğdu. Yani 25 yaşında. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi mezunu. Hayallerinin peşinden gitmek için Yıldız De Bana'ya katıldı. Daha önce Araf 6: Ölüm, Malazgirt 1071, Dijital Esaret ve Kara Neme: Gelin Deresi'nde rol aldı. Instagram hesabı bilinmemektedir.





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri