Yıldız De Bana Ahsen kimdir? Ahsen Bülbül Instagram hesabı

Kanal D'de yayınlanan Yıldız De Bana kadrosunda dikkat çeken isimlerden biri Ahsen oldu. Yıldız De Bana Ahsen kimdir? Ahsen Bülbül Instagram hesabı haberimizde.

BURAK ZİHNİ - Türkiye'ye yeni oyuncular kazandırabilmek, önemli dizilerde ve projelerde yer almalarını sağlayabilmek için yola çıkan Yıldız De Bana, her cuma günü Kanal D'de yayınlanıyor. Verilen senaryo veya konseptin yanı sıra kendi yeteneklerini sunabilecekleri senaryolarla da izleyicilerin karşısında olan oyuncular adlarını her geçen gün daha da fazla duyurmaya devam ediyor. O isimlerden biri de Ahsen Aleyna Bülbül oldu. Güzelliği ile dikkat çeken genç ismin sevgilisi de birçok kişinin tanıdığı ünlü bir meslektaşı. Peki, Yıldız De Bana Ahsen kimdir? Ahsen Aleyna Bülbül Instagram hesabı haberimizde.



Ahsen Aleyna Bülbül kimdir?

Programın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Ahsen Aleyna Bülbül Nişantaşı Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden mezun. 22 yaşında. Özel bir akademiden oyunculuk eğitimi aldı. Yakışıklı oyuncu Korcan Kol'un sevgilisi. Zaman zaman basında kendisine de rastlamak mümkün. Hatta bir ara kameralar önünde köpekten korkan güzel isme sevgilisinden "Merak etme aşkım ben buradayım" ifadeleri ile güven sözleri gelmişti.



 

Ahsen Aleyna Bülbül Instagram hesabı

Başarısıyla ekranlarda yer almasının yanı sıra sosyal medyada da ilgi çekmeyi sürdüren Aleyna Ahsen Bülbül, paylaştığı fotoğraflarla takipçilerinin karşısına çıkmayı ihmal etmiyor. Şu anda 8 bin 747 takipçisi bulunuyor. Kendi adını taşıyan @ahsenaleynabulbul profilimnden takip edebilirsiniz.














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri