Yemin 247. bölüm izle | Yemin tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi Yemin dün yeni sezonun ilk bölümü ile birlikte izleyicilerin karşısına çıktı. Özge Yağız'ın yer almadığı yapımda Gökberk Demirci hikayesine artık tek devam edecek. Seyirciler dünün ardından gözlerini bugüne çevirdi. Bugün ekranlara taşınan bölümü izlemek istiyorlar. Yemin 247. bölüm tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Yemin'in 3. sezonu başladı. Kadrosundan Özge Yağız'ı kaybederek yoluna devam eden yapımda yeni sezonda da izleyiciler ekran başına kilitlendi. Dünün ardından izleyiciler Emir'in hikayesinde neler yaşayacağını merak ederek araştırmaya başladı. Reyhan'sız bambaşka br hayata doğru sürüklenen Emir, sınavını çocuğu ile verecektir. Babası ve amcasıyla da sık sık karşıya gelecektir. Bu nedenle izleyiciler yakışıklı karakterin yaşayacaklarını görmek amacında. Yemin 247. bölüm tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

 

Yemin 247. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Emir oğlunu odasında görünce çok öfkelenir. Hikmet ise oğlunun bu öfkesine rağmen torununa sahip çıkmayı kafasına koyar. Baba oğulun savaşını kim kazanacak? Odasında oğlu ile karşı karşıya kalan Emir oğlunu kucağına alacak derken büyük bir tepki gösterir ve bebeği görmek istemediğini sert bir dille belirtir. Bundan sonra öfkesi babasına dönen Emir, oğlunun konaktan gönderilmesi için elinden geleni yapar. Hikmet ise torununu her ne pahasına olursa olsun yanında istemektedir. Hikmet ile Emir arasındaki bu savaşı kim kazanacak? Öte yandan Annesini karşısında gören Narin büyük bir şok yaşar. Yaşadığı şokun ardından öfkesini dillendirmekten geri durmayan Narin kız kardeşi olduğunu da yeni öğrenmiştir. Narin yılların acısını ve öfkesini bir kenara koyup annesini affedecek mi?



 

Yemin 247. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Yemin. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.


Yemin 247. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.

KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON


Yemin 248. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden beri gösterdiği performansıyla dikkat çeken ve prime time kuşağındaki dizilere adeta meydan okuyan Yemin'in 247. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 247. bölüm sonrası ne zaman yayınlanacağı belli de değil.. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 248. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda olacağız.







































 






























 














 












 




 


 



 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri