Yemekteyiz 10 Kasım Çarşamba puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sara Kamal Shahsavar kaç puan aldı?

TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Yemekteyiz'de bugün hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Pazartesiden bu yana süren zorlu maratonda bugün yarışacak isim belli oldu. Buna göre Yemekteyiz'de Sara Kamal Shahsavar kaç puan aldı? Yemekteyiz 10 Kasım Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarının en lezzetli yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarıyla birincilik mücadlesi verdiği zorlu maratonun ilk gününde Aylin Açıkgöz puanlarını almıştı. Dün de sıra Berkay Demirci'deydi. Sosyal medya fenomeni olarak geldiği programda hünerlerini sergileyen genç yarışmacının ardından bugün sıra geldi Sara'ya. İranlı yarışmacı kendisine verilen sürede önce alışverişini tamamlamak üzere markete gidecek ve ardından mutfağında kolları sıvayarak kendisini birinciliğe götürecek yemekleri hazırlayacak. Buna göre Yemekteyiz'de Sara Kamal Shahsavar kaç puan aldı? Yemekteyiz 10 Kasım Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Sara'nın menüsü

Bu haftanın en dikkat çekici isimlerinden biri olarak sosyal medyada adından çok söz ettiren Sara, tırnakları sebebiyle gündemdeydi. Masada sürekli konuşulan tırnaklarının yemek yapacağı günde sorun teşkil edeceğini söyleyen yarışmacılar bugün de kendisini hedef alabilir. Diğer yandan aslen İranlı olan Sara'nın ülkesi mutfağından lezzetleri de sofrasına taşıması bekleniyor. Sara'nın menüsü haberimize eklenecek.

Ek bilgi olarak İran'ın meşhur yemeklerinden bazılarını sizler için sıraladık;
Fasenjan
Badenjan
Baghali Polo
Zereşk Polo
Gormeh Sebzi
Ash e Reshteh
Tahçin
İran Kebapları


 

Yemekteyiz Sara kaç puan aldı?

Yeni haftanın üçüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan  Sara'nın gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri