Yabani dizisinin çekimlerine başlandı

Çok yakında seyircisi ile buluşacak olan yeni dizi Yabani' nin çekimleri başladı.

Yaz sezonunda birçok dizinin yayın hayatına girmeye devam etmesiyle birlikte yeni dizi ve film haberleri de her geçen gün artıyor. Bu haberimizde çok yakında yayın hayatına başlayacak olan dizi Yabani'nin çekimleri başladı. Peki dizinin konusu nedir? Yabani dizisinin kadrosunda kimler var? Yabani dizisi hangi kanalda yayınlanacak? İşte dizi ile ilgili merak edilenlerin ayrıntıları haberimizde..

Yabani dizisinin çekimlerine başlandı

Yabani dizisinin çekimlerine geçtiğimiz günlerde İstanbul'da başlandığı duyuruldu. Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği yeni dizi Yabani çok yakında seyircisiyle buluşacak.

Yabani dizisinin konusu nedir?

Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara terk edilen bir çocuğun, yıllar sonra gerçek ailesini bulması ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatacak. Yabani dizisinin etkileyici hikayesiyle izleyiciye “Kan bağı mı yoksa can bağı mı?” daha önemli ve kıymetli olduğunu hem düşündürtecek hem de sorgulatacak.

Yabani dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Osman Alkaş yer alırken dizide ayrıca; Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi başarılı isimler yer alacak.

Yabani dizisini hangi kanalda başlayacak?

Yabani dizisi çok yakında Fox TV ekranlarında yayın hayatına girmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

O İlçelerde Yaşayanlar Dikkat! Bugün Susuz Kalabilirsiniz
İstanbullular Dikkat! Bugün Birçok İlçede Su Verilmeyecek
Mumları Hazırlayın! İstanbul'un Yarısı Saatlerce Karanlıkta Kalacak

Televizyon Haberleri