Vedat Milor'la Buyurun Sofraya saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle

Türkiye'nin en çok tanınan gurmelerinden biri olan Vedat Milor, yeniden ekranlardaki yerini alıyor. Özel yemekleri izleyicilere aktaracak Milor, izleyicileri de televizyon başına kilitleyecek.

Uzun süredir televizyon ekranlarından uzak olan Vedat Milor, yeniden izleyicilerin karşısına çıkıyor. Başarılı isim, İstanbul'da gezeceği lokantaların, restoranların ve çok sayıda mekanın yemekleri ve menülerini tanıtarak ipuçları verecek. Ayrıca özel bilgilerle de seyircileri bilgilendirecek. Peki, Vedat Milor'la Buyurun Sofraya saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Vedat Milor'la Buyurun Sofraya saat kaçta ve hangi kanalda?

Kısa süre içerisinde yayın hayatına başlayacak olan Vedat Milor'la Buyurun Sofraya 23 Temmuz Pazar gününden itibaren her pazar günü Habertürk'te yayınlanacak.

Vedat Milor'la Buyurun Sofraya hakkında

Her daim tattığı lezzetlerin ötesine geçen Vedat Milor, yemeklerin öykülerini, onları sunan ellerin emeğini ve Türk mutfağının geçmişten günümüze taşıdığı sırları dile getiriyor. Gelenek ve yenilik arasında dans eden Türk mutfağının zenginliği, Milor'un gözünden izleyiciyi büyülüyor. O, İstanbul'un sokaklarında kaybolurken, yemeklerin anlattığı hikayeleri keşfediyor ve ziyaret ettiği her semtin ruhuna dokunuyor. Her lokmada, bir kültürün, bir toplumun ve bir geçmişin izlerini taşıyan bir öykü ortaya çıkıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri