Ümraniyespor Beşiktaş maçı canlı izle Bein Sports 1

Süper Lig'de 31'inci hafta bugün başlıyor. Trabzon deplasmanından beraberlikle dönen Beşiktaş bu kez de Ümraniyspor karşısına çıkıyor. Siyah beyazlılar 3 puanla yoluna devam etmek isterken ev sahibi ise Mustafa Er ile çıkacağı ilk mücadeleden galibiyetle ayrılmak amacında. İki takımın taraftarları ve futbol severler de araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerine erişmek istiyor. Ümraniyespor Beşiktaş maçı canlı izle Bein Sports 1 alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

BURAK ZİHNİ - Süper Lig'de 31'inci hafta bugün başlıyor. Trabzon deplasmanından beraberlikle dönen Beşiktaş bu kez de Ümraniyspor karşısına çıkıyor. Siyah beyazlılar 3 puanla yoluna devam etmek isterken ev sahibi ise Mustafa Er ile çıkacağı ilk mücadeleden galibiyetle ayrılmak amacında. İki takımın taraftarları ve futbol severler de araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerine erişmek istiyor. Ümraniyespor Beşiktaş maçı canlı izle Bein Sports 1 alternatifleri haberimizde yer almaktadır.


Ümraniyespor Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

22 Nisan 2023 Cumartesitarihinde Ümrnaiye Stadyumu'nda oynanacak olan Ümraniyespor Beşiktaş maçı saat 19.00'da başlayacak. İki güçlü ekibin mücadelesi Bein Sports 1, Bein Connect ve TOD TV'den canlı yayınlnacak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri