Tuğba Çubuk kimdir? Gelin Evi Tuğba Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olan SHOW TV'de yayın hayatını sürdüren Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Beş gelinin evleriyle izleyicilerin karşısına çıktığı zorlu maratona katılacak isimler açıklandı. Buna göre Tuğba Çubuk da rakiplerini geride bırakarak programda birincilik kazanmaya çalışacak. Kendisinin performansı da merak konusu ve şimdiden hakkında internette sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Tuğba Çubuk kimdir? Gelin Evi Tuğba Instagram hesabı haberimizde.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde evlerini rakipleri ve milyonlara açtıkları programda herkes beş gün boyunca büyük bir rekabete tanıklık edecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Tuğba Çubuk de altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Büşra Tuğba Çubuk kimdir? Gelin Evi Tuğçe Yaycı Usta Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Tuğba Çubuk kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak programa katılan Tuğba Çubuk 30 yaşında. Sakarya'da yaşıyor. Aslen Kırşehirli. Ön lisans mezunu.3 yıldır Mesut bey ile evli ve 2.5 yaşında bir kız çocuğu annesi. Sosyal medyada sahip olduğu takipçilerle birlikte binlerce kişiye ulaşıyor. Instagram hesabı @tugbamesutofficiall'dır.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri