Tetikçinin Oğlu 2. bölüm FOX TV ve Youtube tek parça izle

FOX TV'de yayınlanan Tetikçi'nin Oğlu, 2. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Tetikçinin Oğlu 2. bölüm FOX TV ve Youtube tek parça izle haberimizde.

Bu sezon başladığı yayın hayatında ilk kez geçen hafta izleyicilerin karşısına çıkan Tetikçinin Oğlu, bugün 2. bölümle FOX TV'deki yerini alıyor. Şevket Çoruh ve Timuçin Esen'in baş rollerinde oynadığı yapımda yeni haftanın neleri getireceği merak konusu ve şimdiden öğrenilmek isteniyor. İskender ve Metin'in aileleri için verdiği mücadelenin sonucu ne olacak? Hepsi ve daha fazlası Tetikçinin Oğlu 2. bölümünde. Tetikçinin Oğlu 2. bölüm FOX TV ve Youtube tek parça izle haberimizde.


TETİKÇİNİN OĞLU 2. BÖLÜM ÖZETİ

Korkmaz, yıllar sonra bulduğu oğlu Metin’i korumak için hayatının en büyük sınavını verir. Nefes kesen bir mücadelenin sonucunda Metin’i kurtarmayı başarsa da İskender enselerindedir. İskender adım adım iz sürerek Metin ve Korkmaz için çemberi daraltır. Korkmaz ve Metin, içine düştükleri cenderede nefes bile alamazlarken, sürpriz bir isim onlara yardım edecektir.

Yıllarca babasız büyüyen Metin’in Korkmaz’ı kabul etmesi hiç kolay olmazken Sibel ve Erol da tehlikenin tam ortasındadır.

Korkmaz, İskender’le yüzleşerek ondan oğlu için son bir şans ister. Metin ise sevdiklerini korumaya çalışırken kendisini hiç beklemediği bir anda İskender’in karşısında bulur...

Tetikçinin Oğlu 2. Bölümüyle 18 Nisan Salı saat 20.00'de!


 

Tetikçinin Oğlu oyuncu kadrosu

  • Timuçin Esen - Korkmaz
  • Şevket Çoruh - İskender Karayurt
  • Genco Özak - Metin Şengül
  • Sezin Akbaşoğulları - Huri Malik Karayurt
  • Serhat Kılıç - Esat Uncular
  • Bahar Şahin - Sibel Kayahan
  • Baran Can Eraslan - Yunus Geçkin

Tetikçinin Oğlu 2. bölüm izle

Bu sezonun en iddialı dizilerinden biri olarak FOX TV'de yayınlanan Tetikçinin Oğlu 2. bölümle FOX TV internet sitesi ve Youtube kanalından izlenebilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri