Survivor 2023'ün ilk yarışmacısı belli oldu! Ünlü isim Survivor'da

TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor yakında başlıyor. Acun Ilıcalı kendi Instagram hesabında ilk yarışmacıyı duyurdu. Survivor 2023'ün ilk yarışmacısı Berdan Mardini oldu.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı Survivor yakında yeniden izleyiciyle buluşacak. Survivor izleyicileri yeni yarışmacıların kim olacağını merak ederken, Acun Ilıcalı ilk ismi kendi Instagram hesabından duyurdu.


BERDAN MARDİNİ SURVIVOR'DA

Ünlü oyuncu Berdan Mardini Survivor'a katılan ilk isim oldu. Acun Ilıcalı'nın kendi Instagram hesabından açıklamasıyla " Survivor 2023 sezonu ilk yarışmacımız Berdan Mardini oldu, kendisine başarılar diliyorum..." notunu düştü.

BERDAN MARDİNİ KİMDİR?

2000'li yılların başında "Senden Çocuğum Olsun İstiyorum" şarkısıyla çıkış yapan ünlü sanatçı ve oyuncu Berdan Mardini, aslen Mardinlidir. 44 yaşında olan Mardini, 5 Kasım 1978'de Diyarbakır'da doğdu. Asıl adı Engin Karademir olan sanatçının 6 kardeşi vardır. Berdan Mardini, 13 Ocak 2010 tarihinde Fatoş Mardini ile evlendi. Miran adında bir oğlu, 8 yaşında Ezmira adında bir kızı vardır. 29 Mart 2021 tarihinde eşiyle anlaşmalı olarak boşandı. Şu anda Sırp sevgilisi Morena Taraku ile birlikte olduğu bilinmektedir. Mardini kariyerine Survivor yarışmasıyla devam edecektir.

BERDAN MARDİNİ'NİN BOYU VE KİLOSU

Berdan Mardini'nin kilosu 74 boyu 1,80'dir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri