Squid Game’in 2. Sezon Kadrosu Duyuruldu

Emmy Ödüllü Netflix serisi Squid Game, Sezon 2 ile geri dönüyor. Yeni bir oyuncu kadrosunun daha yüksek riskleri ve daha büyük ödülleri olan tehlikeli oyunlar üstlendiği açıklandı.

Müge Yücetürk - Squid Game geçen yıl Eylül ayında piyasaya çıktığından beri tüm dünyada çok popüler oldu. Bu Güney Kore gerilim dizisi, Netflix tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri haline geldi ve oyuncu kadrosuna küresel bir ün kazandırdı. Çocukluk oyunlarının ölümcül bir hal aldığı distopik bir dünyada hayatlarını değiştirecek ödüller kazanmak için mücadele eden insanların hikayesini anlatan Squid Game, farklı kültürlerden izleyicilere hitap edecek.

Bu ilgi nedeniyle Emmy Ödüllü dizinin yapımcısı Netflix, Cumartesi günü düzenlediği Tudum etkinliğinde ilk sezondan hangi karakterlerin geri döneceğini ve Squid Games'in ikinci sezonuna hangi yeni oyuncuların katılacağını duyurdu.

Squid Game 2.sezon oyuncu kadrosu

Güney Koreli erkek grubu ZE, Squid Game 2. Sezonda yer alacak:
A'dan Im Siwan, Kang Ha Neul, Park Sung Hoon ve birçok Kore dizisinde rol alan rapçi Yang Dong Guen'e dört yeni oyuncunun eklendiği açıklandı. Sezon 1'de rol alan Lee Jung Jae, Lee Byung Hun, Wi Ha Jun ve Gong Yoo dahil olmak üzere dört yeni oyuncu eklenecek.

Yönetmen Hwang Dong-hyuk, Netflix'in Eylül 2022'deki basın toplantısında 2. Sezonun 2024'te yayınlanacağını söyledi. Çekimler bu yıl içinde başlayacak. Sezon için en erken tarih gelecek yıl olacak.

Netflix'in Tudum etkinliğinde 2. Sezonun oyuncu kadrosunun duyurulmasına ek olarak, tartışmalı, senaryosuz yan yarışma "Squid Game" de vardı.
"The Challenge"ın Kasım ayında prömiyer yapacağını duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri