Sosyete Doktoru dizisinin kadrosu belli oldu

Kanal D'nin yeni dizisi Sosyete Doktoru çok yakında ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. Yeni dizinin kadrosu da belli olmaya başladı. Peki yeni başlayacak olan dizinin kadrosunda kimler var? Dizinin konusu nedir? Detaylar haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Kanal D'nin yeni dizisi Sosyete Doktoru yaz sezonunda ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. Yeni dizinin kadrosu da belli olmaya başladı. Peki yeni başlayacak olan dizinin kadrosunda kimler var? Dizinin konusu nedir? Dizi tutacak mı? Dizinin içeriği nedir? Detaylar haberimizde..

Sosyete Doktoru dizisi çok yakında başlıyor

Kanal D'de başlayacak olan Sosyete Doktoru dizinin yapımını Mednova üstleniyor. Yeni dizinin yaz sezonunda ekranlarda olması bekleniyor. Sosyete Doktoru dizisinin yönetmenliğini de Başak Soysal yapacak. Yeni dizi, Amerikan yapımı dizi olan Royal Pains'den uyarlanacak. Peki Sosyete Doktoru tutacak mı? Bu sorunun yanıtını yayınlandığı ilk bölümde belli olacaktır.

Sosyete Doktoru dizisi kadrosu belli oldu

Sosyete Doktoru dizisi için erkek başrol oyuncusu olarak Kaan Yıldırım'ın düşünüldüğü öğrenildi. Kaan Yıldırım yeni dizinin başrolünü kabul ederse eğer Hekimoğlu dizisindeki "doktor" rolüyle de bir kez daha aynı rolle ekranlara gelecek. Dizinin bir diğer başrol kadın oyuncusu ise Ayça Ayşin Turan'ın olacağı gelen bilgiler arasında. Turan'ın rolü kabul ederse Kaan Yıldırım ile partner olacak.

Sosyete Doktoru dizisinin konusu nedir?

Kanal D'de yayınlanacak yeni dizi, bir servis doktorunun başarılı hikayesi anlatılacak. Hastanede hasta seçmesinden dolayı başı belaya girecek olan doktorun başka bir şehre taşınması ile hikaye burada başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Dilek Taşı ilk bölüm fragmanı yayınlandı

Televizyon Haberleri