Sivasspor Kayserispor maçını internetten canlı izle Bein Sports 1

Spor Toto Süper Lig bugün ve yarın oynanacak maçlarla sona erecek. Günü ilk karşılaşması Sivas'ta oynanacak. Sivasspor Kayserispor maçını internetten canlı izle Bein Sports 1 alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Türkiye'de futbol heyecanı sona geldi. Galatasaray'ın şampiyonluk sevincine ulaştığı sezonun ardından bugün ve yarın son karşılaşmalar oynanacak. Bugünün ilk adresi Sivas. Son olarak 24 Nisan'da Antalyaspor'u yenen ve o günden sonra 30 Mayıs'ta Konyaspor'u mağlup etmeyi başaran Yiğidolar taraftarı önünde iyi bir kapanış yapmak amacında. Kayserispor ise 4 karşılaşmada elde edemediği 3 puanı bugün alabilmek umuduyla sahaya çıkıyor. İki şehir takımının mücadelesi nefes kesecek. Sivasspor Kayserispor maçını internetten canlı izle Bein Sports 1 alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Sivasspor Kayserispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak Sivasspor Kayserispor maçı saat 16.00'da başlayacak. Burak Pakkan'ın yöneteceği zorlu mücadele Bein Sports 1, BeinConnect ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.

Sivasspor Kayserispor maçı muhtemel 11'ler

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Caner, Goutas, Uğur, Charisis, Erdoğan, Hakan, Ulvestad, Ahmed, James

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Kolevetsios, Hosseini, Attamah, Uzodimma, Kemen, Ramazan, Baran, Mane, Thiam

Sivasspor Kayserispor maçı öncesi istatistikler

  • Kayserispor'u konuk ettiği son iki Süper Lig maçını kazanan Sivasspor, lig tarihinde rakibini seyircisi önünde üst üste üç kez mağlup edemedi.
  • Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Sivasspor'u 4-1 mağlup eden Kayserispor, bu rekabet tarihinde sadece bir kez duble yapabildi (2018/19).
  • Süper Lig'deki dört haftalık mağlubiyet serisi Konyaspor galibiyetiyle sona eren Sivasspor (1-0), Ocak-Şubat 2023 arasından (3-0 vs Alanyaspor & 1-0 vs Beşiktaş) bu yana gol yemeden üst üste iki maç kazanamıyor (hükmen galibiyetler hariç).
  • Çağdaş Atan yönetiminde Süper Lig'deki en uzun deplasman galibiyet hasretini yaşayan Kayserispor (1B 3M), 1-0 kazandığı Kasımpaşa maçından (Ekim 2022) bu yana çıktığı hiçbir dış saha karşılaşmasında kalesini gole kapatamadı (11 maçta 31 gol).
  • Süper Lig'de dokuz sezondur evinde oynadığı son maçı kaybetmeyen Sivasspor (6G 3B), 2017/18'den (2-2 vs Alanyaspor) bu yana mücadele ettiği dört sezonu da iç saha galibiyetiyle noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri