Shogun dizisinin konusu, IMDB puanı, hangi platformda, oyuncuları, nereden izlenir, kaç bölüm, Netflix, izlenir mi, ödülleri ne?

Emmy’de rekor kıran Shogun dizisinin konusu, türü, IMDB puanı, hangi platformda, oyuncuları, nereden izlenir, kaç bölüm, ödülleri ne? Shogun Netflix'te var mı, yeni bölümleri ne zaman?

Dün gece düzenlenen Emmy Ödülleri’nde rekor kırarak ödülleri süpüren Shogun dizisine ait detaylar merak konusu oluyor.

Shogun dizisinin konusu ne, kimler oynuyor?

Japon yapımı olan Shogun dizisi, 1600 yılında yaşanan Japonya iç savaşını konu alıyor. Bir roman uyarlaması olan dizi 1975 yılında James Clavell tarafından yazılan aynı adlı hikayeden yola çıkarak dizi haline getirildi. Shogun dizisi hayatı için savaşmak zorunda kalan Lord Yoshii Toranaga’nın (Sanada) öyküsüne odaklanıyor. Yapım, Toranaga’nın beş lordun bir araya gelerek kurduğu Vekiller Konseyi’ne karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Shogun dizisi oyuncuları kimler?

Fantastik kurgu türünde bir yapım olan Shogun dizisinin başrollerinde şu isimler yer alıyor: Hiroyuki Sanada, Cosmo Jarvis, Anna Sawai, Tadanobu Asano, Takehiro Hira, Tommy Bastow ve Fumi Nikaido.

Shogun dizisi hangi platformda, nasıl izlenir, Netflix’te var mı, kaç sezon, kaç bölüm?

Emmy’de kazandığı 18 ödülün ardından oldukça konuşulan Shongun dizisinin nasıl izleneceği merak konusu oluyor. Shongun dizisi Disney platformunda yayınlanıyor. Henüz ilk sezonu yayınlanan Shogun 10 bölümden oluşuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Leyla dizisinde çocuk Leyla'yı canlandıran Melisa Duru Ünal kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, Instagram hesabı ne?
Leyla Hayat, Aşk, Adalet dizisi oyuncuları kimler, karakterleri hangi oyuncular canlandırıyor, Leyla'nın hikayesi ne?

Televizyon Haberleri