Sevgili Dünürüm Zeliha Kaya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin çiçeği burnunda yarışması Sevgili Dünürüm'de haftanın yarışmacıları belli oldu. Birbirinden iddialı gelin, anne ve kayınvalidelerin yarıştığı programda son gün hünerlerini gösterecek isim Zeliha Kaya. Hafta sonunda 10 bin liralık ödülü almak ve yarışmada uzun süre kalmak isteyen genç gelin, elinin lezzetine de güveniyor ve çok iddialı. Ekranlarda gözükmesinin ardından kendisi hakkındaki araştırmalar da sıklaştı. Peki, Sevgili Dünürüm Zeliha Kaya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı ha

Türkiye'nin çiçeği burnunda yarışması Sevgili Dünürüm'de haftanın yarışmacıları belli oldu. Birbirinden iddialı gelin, anne ve kayınvalidelerin yarıştığı programda son gün hünerlerini gösterecek isim Zeliha Kaya. Hafta sonunda 10 bin liralık ödülü almak ve yarışmada uzun süre kalmak isteyen genç gelin, elinin lezzetine de güveniyor ve çok iddialı. Ekranlarda gözükmesinin ardından kendisi hakkındaki araştırmalar da sıklaştı. Peki, Sevgili Dünürüm Zeliha Kaya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 

Zeliha Kaya kimdir?

Genç yarışmacı 24 yaşında. İstanbul Çekmeköy Alemdağ'dan yarışmaaya katılıyor. Evli ve iki çocuk annesi. Kayınvalidesi Emine Öztürk ve teyzesi Fatma Polat ile programda boy gösterecek. Kayınvalidesine de teyzesine de güveniyor ancak kayınvalidesinin teyzesini bastırabileceğini söyledi. Yarışmada kimseyi rakip olarak görmediğini söyleyip iddialı bir giriş yapmayı başardı. Bakalım dedikleri ile performansı örtüşecek mi? Instagram hesabı @zelihaugurkaya'dır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Televizyon Haberleri