Sevgili Dünürüm yarışmacısı İlke Aydınol kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

SHOW TV'nin sevilen yarışması Sevgili Dünürüm'de yeni bir heyecan başladı. Haftanın yarışmacıları açıklandı. Beş gelin içerisinden tanıtılan ilk isim İlke Aydınol oldu. Hafta boyunca mücadele verecek ve rakibelerini geride bırakarak 10 bin liranın sahibi olmak isteyen Aydınol hakkındaki bilgiler de merak ediliyor. Peki, İlke Aydınol kimdir? Sevgili Dünürüm İlke Aydınol kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabını haberimizde okuyabilirsiniz.

SHOW TV'nin sevilen yarışması Sevgili Dünürüm'de yeni bir heyecan başladı. Haftanın yarışmacıları açıklandı. Beş gelin içerisinden tanıtılan ilk isim İlke Aydınol oldu. Hafta boyunca mücadele verecek ve rakibelerini geride bırakarak 10 bin liranın sahibi olmak isteyen Aydınol hakkındaki bilgiler de merak ediliyor. Peki, İlke Aydınol kimdir? Sevgili Dünürüm İlke Aydınol kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.
 


İlke Aydınol kimdir?

Uzun yıllarını havacılık sektörüne vermiş olan İlke Aydınol 45 yaşında. İstanbul'dan yarışmaya katışıyor. Annesi Nazan Güngörmüş ve eşinin halası Perihan Erbil ile yarışmaya katıldı. İyi bir hafta geçirerek ödül kazanacağını düşünüyor. Ayrıca daha önce kendisini Yemekteyiz'de de izledik. İnternet üzerinden hazırladığı yemekleri Instagram üzerinden satıyor. Instagram hesabı @ilke_aydinol'dur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri