Real Madrid - Alaves maçı saat kaçta, hangi kanalda, Arda Güler ilk 11’de mi?

Real Madrid’in kendi sahasında Alaves ile oynayacağı maçın saati ve yayınlanacağı kanal merak edilirken, Arda Güler’in sahaya ilk 11’de çıkıp çıkmayacağı da araştırılıyor.

Arda Güler’in forma giydiği İspanyol devi Real Madrid bugün kendi evinde Alaves ile karşı karşıya geliyor. Maçı izlemek isteyen futbolseverler Real Madrid - Alaves maçının hangi kanalda yayınlanacağını, şifresiz olup olmayacağını ve Arda Güler’in kadroda yer alıp almadığını merak ediyor.

İspanya Ligi La Liga’nın 7. hafta mücadelesinde Real Madrid ile Alaves, Santiago Bernabeu’de sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Real Madrid Alaves maçı ne zaman, saat kaçta?

Real Madrid - Alaves maçı 24 Eylül 2024 Salı günü TSİ saat 22.00’de başlayacak.

Real Madrid - Alaves maçı canlı yayınlanacak mı, hangi kanalda, şifresiz mi?

Türk futbolseverlerin de merakla takip edeceği Real Madrid - Alaves La Liga maçı S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Arda Güler Real Madrid - Alaves maçında kadroda mı?

Real Madrid Teknik Direktörü Carol Ancelotti, Alaves maçı kadrosunu açıkladı. Kadroda milli yıldız Arda Güler de yer alırken, Güler’in sahaya ilk 11’de çıkıp çıkmayacağı ise henüz belli değili

İşte Real Madrid’in Alaves maçı kadrosu:

Courtois, Lunin, Fran Gonzalez, Militao, Lucas Vazquez, Vallejo, Fran Garcia, Rüdiger, Mendy, Jacobo, David Jimenez, Bellingham, Valverde, Modric, Tchouameni, Arda Güler, Vini Jr., Mbappe, Rodrygo ve Endrick.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kızıl Goncalar'ın Levent'i Özcan Deniz'in "Cemaatler kapatılsın" sözleri gündem oldu

Televizyon Haberleri