Rayo Vallecano Barcelona maçı S Sport Plus canlı izle

La Liga'da lider Barcelona sahneye çıkıyor. 26 Nisan'da oynanacak Rayo Vallecano Barcelona maçı S Sport Plus canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Ezeli rakibi Real Madrid'i dün akşam Girona deplamsanında aldığı 4 farklı yenilgi sonrasında 11 olan puan farkı 14'e çıkarma fırsatını eline geçiren ve şampiyonluk için avantajını daha da artıran Barcelona bu akşam Madrid'de sahaya çıkıyor. Başkentte Rayo Vallecano'nun rakibi olacak Katalanlar sahadan galip ayrılmak ve 7 hafta kala dev bir adım atmak amacında. Ev sahibi ise bir sürprize imza atmayı hedefliyor. İki takım için büyük önem taşıyan zorlu mücadeleyi izlemek tisteyenler de sorgulamalrda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Rayo Vallecano Barcelona maçı saa tkaçta ve hangi kanalda? Rayo Vallecano Barcelona maçı S Sport Plus canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.



Rayo Vallecano Barcelona maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam La Liga'da oynanacak olan Rayo Vallecano Barcelona maçı saat 20.30'da başlayacak. Gil Manzano'nun yöneteceği zorlu karşılaşma S Sport, S Sport Plus ve Nesine.com'dan canlı yayınlanacak.


 

Rayo Vallecano Barcelona maçı öncesi istatistikler

  • Barcelona ile La Liga'da oynadığı son üç maçı kaybetmeyen Barcelona (2G 1B), bu maçların tamamında kalesini gole kapadı.
  • Rayo Vallecano'ya konuk olduğu son La Liga maçını 1-0 kaybeden Barcelona, sadece Aralık 2002'de üst üste iki ziyaretinden puansız döndü.
  • Barcelona, La Liga'da 30'uncu maçlar itibarıyla 2015/16'dan (24G) bu yana en fazla galibiyet aldığı dönemi yaşıyor (24G 4B 2M).
  • Rayo Vellacano santrforu Radamel Falcao, Barcelona'yı konuk ettiği üç La Liga maçında da ağları havalandırdı.
  • Barcelona'nın La Liga deplasmanlarındaki son yedi golünün beşinde Robert Lewandowski'nin payı bulunuyor (3 gol & 2 asist).


 

Rayo Vallecano Barcelona maçı muhtemel 11'leri

Rayo Vallecano: Dimitrievski; Balliu, Lejeune, Catena, F. Garcia; Ciss, Valentin; Palazon, Trejo, A. Garcia; Camello

Barcelona: Ter Stegen; Kounde, Araujo, Alonso, Balde; Gavi, Kessie, De Jong; Raphinha, Lewandowski, Torres


 

Rayo Vallecano Barcelona maçını yayınlayacak kanallar listesi

ssss

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Televizyon Haberleri