Rakip diziler Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin iki yakışıklı oyuncusu "Tamir Adam" filminde buluşuyor

Cuma akşamlarının seyircisini ekrana kilitleyen iki dizisi Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin iki yakışıklı oyuncusu olan Mert Ramazan Demir ve Rahimcan Kapkap, Tamir Adam filminde bir araya geliyor.

Türkiye'yi Cuma akşamları ekran başına kilitleyen Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin iki oyuncusu aynı projede bir araya geliyor.

Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i Mert Ramazan Demir ve Kızılcık Şerbeti'nin Metehan'ın Rahimcan Kapkaç Tamir Adam isimli film ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Çağrı Vila Lostuvalı'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Murat Uyurkulak ve Deniz Madanoğlu'nun senaryosunu yazdığı Tamir Adam filminde Mert Ramazan Demir ve Rahimcan Kapkap'ın yanı sıra usta oyuncu Ercan Kesal ve Ada Erma da filmde yer alacak isimler arasında..

Tamir Adam filmi ne zaman yayınlanacak?

İlk olarak "Metruk Adam" olan ve ardından isminin "Tamir Adam" olarak değiştiği filmde, hangi dijital platformda yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

Filmin İstanbul'da çekimlerinin çok yakında başlayacağı Tamir Adam'ın okuma provalarını bugün başladı. Başrolünde Mert Ramazan Demir, Ercan Kesal, Rahimcan Kapkap ve Ada Erma'nın oynayacağı filmin çok yakında seyircisiyle buluşması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

TBYD Başkanı Dündar paylaştı: Bir rakı grubuna daha zam
Ayşe Ateş'in avukatının duruşmadan çıkarılması talimatına uymayan polislere suç duyurusu
Veterineri tekme tokat dövüp yerlerde sürüklemişlerdi: Serbest kaldılar

Televizyon Haberleri