Pokemon yeni bölümleriyle geri dönüyor!

Netflix, Pokémon Unique Journeys'in son sezonunun yayınlanmaya başladığını duyurdu.

Fatma Müge Yücetürk - 1997 yılında yayınlanan ilk bölümden bu yana Satoshi ve Pikachu'nun maceraları dünya çapında büyük bir merak ve hayranlıkla izlendi. 31 Ocak 2000'den beri Satoshi'nin ülkemizin uzun süredir devam eden anime serisinde Pokémon yakalama ve şampiyon olma maceralarını merakla ve hayranlıkla takip ediyoruz.

Pokemon yeni bölümüyle başlıyor

25 sezonun ardından Satoshi ve Pikachu'ya veda ediyoruz. Netflix, Pokémon Unique Journeys'in son sezonunun yayınlanmaya başladığını duyurdu. Bu son sezonun yayınlanmasıyla birlikte ne yazık ki Satoshi ve Pikachu'ya veda etmek zorunda kalacağız.

Pokémon Unique Journeys'in son sezonu, Satoshi'nin Kalos Elite 4'te Drasuna'ya karşı oynayacağı World Coronation Series maçı öncesinde arkadaşları Clement ve Bonnie'yi ziyaret etmesiyle başlar. Ziyaretten kısa bir süre sonra Chloe, Satoshi'nin arkadaşlarından biriyle tanışır ve Eevee ile büyük Pokémon yarışmasına katılmaya karar alıyor.

Ancak Ash, Lucario ile olan bağı ona Greninja'yı hatırlatınca özel eğitim için Kalos'a döner. Bu sırada Go, Mew Projesi'nin son testi görevini üstlenir ve Lily, Crown Tundra'daki yolculuğunun sonunda ailesiyle yeniden bir araya gelir. Tüm bunların ortasında, Ash'in düşmanı Paul, Eight Masters Turnuvasından sadece birkaç gün önce ortaya çıktı ve Ash o maça girmek için sabırsızlanıyor.

Pokémon Unique Journeys serisinin yeni bölümü bugün Netflix'te yayınlanmaya başlıyor. Dünyaca ünlü anime serisinin 25. sezonu, Satoshi ve Pikachu'nun yanı sıra Go ve Chloe'nin Pokémon dünyasındaki maceralarına tanıklık ediyor.

Dizi finali ve Satoshi'nin vedasının özel bölümü gibi ek bölümlerin yayınlanmasına ilişkin ayrıntılar henüz açıklanmadı. Pokémon Unique Journeys sona erdiğinde, yeni kahramanlar Srigatito, Quaxley ve geçen yılki Pokémon Scarlet ve Pokémon Violet'ten tanıdık erken Pokémon olan Fuecoco'yu göreceğiz. Rico ve Roy olarak bilinen yeni karakterler bambaşka maceralara atılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri