Nicole Wallace kimdir? Biyografisi, kilosu, boyu, erkek arkadaşı, ailesi ve daha fazlası

Dünyanın en çok ilgi gören oyuncularından biri olan Nicole Wallace hakkında internette çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahib olunmak isteniyor. Peki, Nicole Wallace kimdir? Biyografisi, kilosu, boyu, erkek arkadaşı, ailesi ve daha fazlası haberimizde

22 Mart 2002'de Madrid , İspanya'da doğan Aktris Nicole Wallace, genç ve güzel bir model ve sosyal medya fenomenidir. Begoña Álvarez Rojas'ın popüler TV dizisi Skam España'da (2018) etkileyici Nora rolüyle tanınır. Skam España'ya (2018) ek olarak, Haziran 2023 itibarıyla dört kısa filmde ve dört TV dizisinde başrol ve yardımcı rollerde yer aldı. 2023'te büyük bir isim aldı ve Domingo González'in aşk üçgeni drama dizisi Culpa mía'da başrol oyuncusu olarak rol almasıyla ünlü oldu. Bu makale, Aktris Nicole Wallace Biyografisi, kariyeri, aile geçmişi, yaşam öyküsü, ilginç ve onun hakkında daha az bilinen gerçekler hakkında ayrıntılar vermektedir.

Ad SoyadNicole Wallace
Kullandığı ismiNic
Doğum tarihi22 Mart 2002
Yaş21 yıl
Doğum yeriMadrid, İspanya
Okul/KolejHastings Okulu - Madrid'deki İngiliz Okulu
bekar
BabaBay Wallace
AnneBayan Wallace
KardeşChloe Wallace
MeslekOyuncu, Model, Sosyal Medya Fenomeni
Milliyetİspanyol
CinsiyetKadın
Yaşadığı YerMadrid, İspanya

Nicole Wallace'ın yaşı

Nicole Wallace, 22 Mart 2002'de Madrid'de (İspanya'nın Başkenti) doğdu . Mart 2023'te Nicole 21 yaşını tamamladı. 2023'te yaşı 21'dir.

Nicole Wallace Sevgilisi / İlişkisi

Nicole, erkek arkadaşları hakkında hiçbir zaman halka açık bir şekilde veya herhangi bir sosyal medya gönderisi aracılığıyla açıklama yapmadı. Nicole, İspanya film endüstrisinde yeni bir adım atan, sadece ve sadece kariyerine odaklanan 21 yaşında bir genç kız. Hayranları arasında Nicole'ün rol arkadaşı Gabriel Guevara ile çıktığına dair bir söylenti var. Her ikisi de bunu doğrulamasa da ve ikisi de çok iyi arkadaşlar.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Televizyon Haberleri