Netflix'ten Avatar haberleri: son hava bükücü geri dönüyor

Netflix Avatar etkinliğinde: Hava Bükücü serisine güzel haberler getiriyor. Yeni çalışmanın 2024 yılında görünmesi planlanıyor.

Müge Yücetürk - 2020 yılında çıkış yapan ve Netflix orijinalinden önceki giriş seslerine dayanan Tudum etkinliği bu yıl Brezilya'da gerçekleşti. İki yıl sanal olarak gerçekleştirildikten sonra, etkinlik bu yıl São Paulo'da yıldızların ve hayranların katılımıyla gerçekleşti.

Avatar Aang geri dönüyor

Etkinlik yüz yüze seanslara döndüğünde Netlix'ten şok edici bir haber aldık. Avatar tartışmasız en önemli Netflix sürümlerinden biridir. Son Hava Bükücü'ydü. Dizi, efsanevi Nickelodeon animasyonuna dayanıyor ve 2024 yılında vizyona girecek.

Orijinali gibi, dizi de insanların dört elementte ustalaşabildiği bir dünyada geçiyor:
su, ateş, hava, toprak. Gordon Cormier, dizide "Hava Bükücü" olarak bilinen 12 yaşındaki Aang'yi canlandırıyor.

Buzda 100 yıl geçirdikten sonra Aang, Ateş Ulusu'nu fethetmeye çalışan bir dünyada uyanır ve dünyayı kurtarmak için önce diğer üç elementte ustalaşması gerekir. Tabii Anne'e bu macerada Su Kabilesi'nden iki kız kardeş, Katara ve Sokka da eşlik ediyor.

Chiaventio ve Ian Ausley, Katara ve Socca rolünde. Ateş Ulusu'nun sürgündeki prensi Zuko karakterinde Dallas Liu yer alıyor. Zuko'nun Aang'ı yakalamak amacıyla dizi boyunca büyümesi de dikkate değer bir hikaye olacak. Netflix tarafından paylaşılan fragman maalesef herhangi bir detay vermiyor. Ancak ilerleyen zamanlarda yeni seri daha da fazla görsel destek sunacak.

Orijinal seri Airbender'ın yaratıcıları Michael DiMartino ve Brian Konietzko projeden ayrıldı. Dolayısıyla Netflix'in yeni dizisinin orijinaline ne kadar sadık kalacağı konusunda büyük bir soru işareti var.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri