Mutfak Bahane Nuriye Yazar kimdir? Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından Mutfak Bahane, birbirinden iddialı yarışmacılarıyla yeni sezona merhaba dedi. Nuriye de onlar arasında bulunuyor. Peki, Mutfak Bahane Nuriye Yazar kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

ATV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Mutfak Bahane, pazartesi günü yeni sezonuyla başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların da katılımı ile daha da renklenen programa geçen sezonun şampiyonu Nuriye de geldi ve birincilik adına kolları sıvadı. Eşi ve kayınvalidesiyle birlikte seyircilerin karşısına çıkan başarılı gelin hakkında internette çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Mutfak Bahane Nuriye Yazar kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Mutfak Bahane Nuriye Yazar kimdir?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Nuriye Yazar, geçen sezon Mutfak Bahane'de şampiyonluk yaşayarak adını milyonlara duyurmayı başardı. 30 yaşında. Yozgat'ın Çeker ilçesinde yaşıyor. Lise mezunu. Instagram'da da fenomen olan Nuriye, 170 bin kişi tarafından takip edilmektedir. Günlük yaşantısı ve eşi Duran ile çektiği videolarla adından söz ettirmektedir. Instagram hesabı @nuriye_yazarr'dır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Mutfak Bahane Dilara Kılınç kimdir? Instagram hesabı
Mutfak Bahane Damla Sadak kimdir? Instagram hesabı

Televizyon Haberleri