Mutfak Bahane Damla Sadak kimdir? Instagram hesabı

ATV ekranlarında yayınlanan Mutfak Bahane yeni haftasıyla yayın hayatına devam ederken programa eski bir yarışmacı daha katıldı. Damla Sadak, eşi ve kayınvalidesiyle birincilik mücadelesi verecek. Mutfak Bahane Damla Sadak kimdir? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkan Mutfak Bahane, ATV'deki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların takım olarak katıldıkları ve birincilik mücadelesi verdikleri programda daha önce de yarışan bir isim, eşi ve kayınvalidesi ile birlikte kolları sıvadı ve stüdyodaki yerini aldı. Gözler de sergileyeceği marifetlerine çevrildi. Ayrıca hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Mutfak Bahane Damla Sadak kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Mutfak Bahane Damla Sadak kimdir?

Fenomen program Mutfak Bahane'nin 3'üncü sezonunda da ödülleri kazanmak isteyen Damla Sadak, 12 yıldır Hakan Bey ile evli. Instagram'da eşi ile birlikte çektiği videolar ve paylaştığı fotoğraflarla binlerce kişiye ulaşıyor. 32 yaşında. İşletme bölümü mezunu ve 3 çocuk annesi. Özel bir kurumda halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışıyor. Instagram @damlasadak'tır. 18 bine yakın takipçisi bulunmaktadır. Tiktok profili de @damlaayarsadak'tır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Mutfak Bahane Dilara Kılınç kimdir? Instagram hesabı
Mutfak Bahane Nuriye Yazar kimdir? Instagram hesabı
Mutfak Bahane Özge Türkmen kimdir? Kimle evli, Instagram hesabı

Televizyon Haberleri