Mutfak Bahane Aslıhan Ravul kimdir? Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Mutfak Bahane'ye bu hafta Aslıhan Ravul katıldı. Peki, Mutfak Bahane Aslıhan Ravul kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

ATV'de yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Mutfak Bahane'de gelinler, eşler ve kayınvalidelerin mücadelesi sürüyor. Dört takımın amansız rekabetine dünden bu yana ortak olan yeni isim Aslıhan'dı. Sözlüsü Ayaz ve kayınvalidesi ile stüdyoya gelen güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Mutfak Bahane Aslıhan Ravul kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Mutfak Bahane Aslıhan Ravul kimdir?

18 Eylül 2023 Pazartesi günü Mutfak Bahane'ye katılan Aslıhan Ravul şarkıcı. Gitmeyecektin, Non Stop ve Vay Halimize isimli şarkıları var. Daha önce O Ses Türkiye'de de kendisini izledik. Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde okudu. İzmir Kız Lisesi'nden mezun. 30 Ekim 1995 tarihinde Bursa'da doğdu. 28 yaşında. Annesi İzmirli. İzmir'de yaşadı ancak şu an İstanbul'da. Henüz evli değil. Evlilik yolunda Ayaz (Kadir) ile sözlendi. Kısa bir süre içinde yeni singleı çıkacak. Elinin lezzetine ve hamaratlığına güveniyor. Instagram hesabında binlerce takipçisi var. @aslihanravul adresinden takip edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

24 Eylül 2023 Pazar Atv, Kanal D, Show Tv, Star Tv, FOX Tv, TV8, TRT 1 ve Kanal 7 yayın akışı

Televizyon Haberleri