Müge Anlı ile Tatlı Sert Erhan Ercan Kimdir? Erhan Ercan Olayı Nedir?

Mgüe Anlı ile Tatlı Sert programında milyonların karşısına çıkan Erhan Ercan, Türkiye'de en çok aranan isimlerden biri oldu. Seyirciler de kendisi hakkında araştırmada bulunuyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert Erhan Ercan Kimdir? Erhan Ercan Olayı Nedir?

ATV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile milyonlarca seyirci tarafından izlenmeye devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün yeni bir günde daha izleyicilerin karşısına çıktı. Başarılı sunucu Müge Anlı olayları çözmek adına yeni günde de ekip arkadaşları ile elinden gelenin en iyisini yapabilmek adına çaba gösterdi. Yayına çıkan isimlerden Erhan Ercan da ülkenin gündemine oturdu. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert Erhan Ercan Kimdir? Erhan Ercan Olayı Nedir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Erhan Ercan kimdir?

Kevser Ercan 50 yaşında ve 26 yaşındaki kızı ile torununu alarak 7 Haziran'da evinden ayrıldı. Bayrampaşa'da yaşayan Ercan'ın ardından stüdyoya gelen Erhan Ercan, stüdyoya gelerek kendisinin bulunmasını istedi. Eşinin yanı sıra çocuklarının da bulunduğu Erhan Ercan'ın evinden kaçılması ve başka şehre gidilmesi Müge Anlı'yı korkuttu. Ardından başarılı sunucu neden boşamadıklarını sordu. Bunun üzerine de Erhan Bey eşine olan duygu ve düşüncelerini anlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri