Meryem Arslanpay Bayındır kimdir? Gelin Evi Meryem Instagram hesabı

SHOW TV'nin ilgi ile izlenen yarışması Gelin Evi'nde yepyeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş gelinin kendi gününde birincilik için mücadele verdikleri programa katılacak isimler açıklandı. Meryem Arslanpay Bayındır da onlar arasında yer alıyor. Genç. kadın altınları kazanarak evine dönmek amacında. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Meryem Arslanpay Bayındır kimdir? Gelin Evi Meryem Instagram hesabı haberimizde.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde evlerini rakipleri ve milyonlara açtıkları programda herkes beş gün boyunca büyük bir rekabete tanıklık edecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Meryem Arslanpay Bayındır da altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Meryem Arslanpay Bayındır kimdir? Gelin Meryem Arslanpay Bayındır Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Meryem Arslanpay Bayındır kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Meryem Arslanpay Bayındır, 12 Eylül 2022 tarihinden bu yana Samet Bey ile evli. Çiçeği burnunda gelin diyebiliriz. Karamürtsel İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Kocaeli'de yaşıyor. Instagram hesabı @meryembayndrr'dır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri