Maviye Sürgün 1. bölüm full izle 12 Haziran Pazartesi! Maviye Sürgün ilk bölüm kesintisiz izle

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve yaz sezonunun en iddialı dizileri arasında yer alan Maviye Sürgün ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Fatma Müge Yücetürk - Başrollerinde Damla Sönmez, Caner Cindoruk ve Bülent Şakrak gibi isimlerin yer aldığı Maviye Sürgün dizisi yaz ekranında izleyici ile buluşuyor. Show Tv kanalında pazartesi akşamları yayınlanacak olan dizinin ilk bölümü 12 Haziran Pazartesi günü ekrana geliyor. 12 Haziran 2023 Pazartesi günü saat 20.00’de Show TV’de ilk bölümü yayınlanan Maviye Sürgün dizisini izleyemeyenler ise çeşitli araştırmalara girişti. Yeni dizinin ilk bölümünü kaçırmak istemeyen diziseverler “Maviye Sürgün 1. bölüm izle”, “Maviye Sürgün ilk bölüm full izle” ve “Maviye Sürgün 1. bölüm kesintisiz izle” gibi aramalar yapıyor.

O3 Medya ile Telemundo ortak yapımı olarak hayata geçirilen ve çekimleri Marmaris’te gerçekleştirilen Maviye Sürgün dizisinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor. Yapımcılığını Saner Ayar’ın yaptığı dizi Ali ile Defne’nin aşk hikayesini konu ediyor.

Maviye Sürgün dizisi 1. bölümü ile 12 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyici ile ilk kez tanıştı. Bakalım dizi, reyting listesinde üst sıralarda kendisine yer bulabilecek mi?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Maviye Sürgün 1. bölümde Damla Sönmez’in giydiği mavi elbise hangi marka, kaç para?
Maviye Sürgün Azra (Mina Koyuncular) kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, Instagram hesabı var mı?

Televizyon Haberleri