MasterChef Zübeyde neden rahatsızlandı? MasterChef Zübeyde elendi mi?

MasterChef Türkiye 10 Ekim akşamı takım oyunu ve dokunulmazlık oyunu oynandı. MasterChef Türkiye'de Zübeyde neden rahatsızlandı? MasterChef Zübeyde elendi mi?

MasterChef Türkiye'de 10 Ekim akşamı takım ve dokunulmazlık oyunu oynandı. Kemerburgaz Ormanı'nda yarışan takımlar piknik menüsü sergiledi. Önceki yarışmacıların misafir olarak katılım gösterdiği yarışmada oylamalar da onlar tarafından yapıldı.

MASTERCHEF ZÜBEYDE NEDEN RAHATSIZLANDI?

Oylamalar stüdyoda sayıldı. Piknik menüsünde kazanan takım mavi takım oldu. Kırmızı takım ise dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlık oyununda ıspanak ile yaratıcılık sergilediler. Yarışma için 45 dakika süre verildi. Yarışma bittiğinde Zübeyde rahatsızlandı ve "Tansiyonum çıktı" diyerek sağlık ekiplerinden yardım istedi. Zübeyde sağlık ekipleri ile birlikte kulise dinlenmeye geçti ve tabağını sunamadı.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE ZÜBEYDE ELENDİ Mİ? (10 EKİM 2024)

Dokunulmazlık oyununu Onur kazandı. Tabağı en fazla beğenilen isim Onur ise bir eleme adayı söyledi. Onur, "Kaybeden tabaklar üzerinden seçim yapmak istiyorum" dedi ve Zübeyde'nin ismini söyledi. Zübeyde bu akşamın eleme adayı olmuş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

2025 Survivor kadrosunda kimler olacak? 2025 Survivor ne zaman yayınlanacak, yayın tarihi belli mi?
Bursa'da 8 aracın karıştığı zincirleme kaza: 4 yaralı
Bakan Yerlikaya duyurdu...53 ilde uyuşturucu satıcılarına darbe

Televizyon Haberleri