MasterChef Türkiye'de (15 Ekim 2024) kim kaptan oldu? MasterChef Türkiye'de çiğ köfte gecesi

MasterChef Türkiye 15 Ekim 2024'te yarışmacılar çiğ köfte gecesinde yarışıyor. MasterChef Türkiye'de kim kaptan oldu? MasterChef Türkiye'de çiğ köfteyi en iyi yapan yarışmacı kim?

MasterChef Türkiye 15 Ekim 2024 tarihli bölümü TV8'de izleyici ile buluştu. Yarışmacılar 11. haftaya enerjik başladı. Dün yapılan kruvasandan sonra MasterChef Türkiye'de bu akşam hangi yemek yapıldı? MasterChef Türkiye'de kim kaptan oldu? MasterChef Türkiye çiğ köfte tarifi nedir?

MASTERCHEF TÜRKİYE 15 EKİM 2024 ÇİĞ KÖFTEYİ EN İYİ KİM YAPTI?

MasterChef Türkiye'de yarışmacılar çiğ köfte yaptı Mehmet Şef'in "Acısız çiğ köfte olmaz" dediği tarifi yarışmacılar Urfa, Adıyaman, Sivas usulü gibi farklı tatlarla denedi.

DANİLO ŞEF KIRMIZI BİBER YEDİ

Mehmet Şef, boynuna dizilmiş biberleri kolye gibi takan Danilo Şef'e kırmızı acı biber yedirdi. Danilo Şef, "Kırmızı olmaz" dese de yarışmacıların tezahüratları ile biberden bir lokma aldı.

MASTERCHEF TÜRKİYE 15 EKİM 2024 MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de 11. haftada mavi kaptanlık yarışını kazanan isim belli oldu. Eğlenceli şekilde sıra gecesine başlayan yarışmacıların rekabeti eğlenceli şekilde geçti.

Erim Adıyaman usulü, Alper Urfa usulü, Hakan Adıyaman usulü, Ezgi Sivas usulü, Onur Urfa usulü çiğ köfte yaptı.

MASTERCHEF TÜRKİYE 15 EKİM 2024 MAVİ TAKIM KAPTANI BELLİ OLDU

Öne çağrılan isimler Onur, Semih, Akın, Şirin ve Ezgi oldu. En başarılı beşinci çiğ köfte yapan Şirin, dördüncü Onur, üçüncü Ezgi oldu. İkinci ise Akın oldu. Mavi takım kaptanı ise Semih oldu.

Semih, "Çok uzun süredir bekliyordum. Kırmızı takım kaptanlığı yaptım ama mavi takım kaptanlığı yapmadım. Kendimi de kırmızı takım kaptanı iken gösteremedim. Umarım bu sefer daha iyi bir performans sergilerim." dedi.

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

Semih, mavi takım kaptanı olduktan sonra kırmızı takım kaptanını seçti. Söylediği isim Muratcan oldu. Muratcan, "Ben kaptan olmak istiyordum. Semih buradaki en yakın arkadaşlarımdan biri. Yöneticiliğimi göstermek istiyorum. 8'e 8 bir sayı var. Eşit ve kıran kırana bir rekabet olacak." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Twitch yayıncısı “Jahrein” Ahmet Sonuç cezaevinde saldırıya uğramış: 'Ana akım medyanın yaptığı haberlerin etkisi'
Hemzemin geçitte kaza: 15 yaşındaki çocuğa tren çarptı, ağır yaralandı
Naci Görür'den Akdeniz depremi yorumu

Televizyon Haberleri