MasterChef Türkiye 9 Ekim 2024 akşamı dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye 9 Ekim 2024 akşamında yarışmacılar İskandinav mutfağı ürünleri yaptı. Takım oyuncuları, kıyasıya yarıştı. MasterChef Türkiye 9 Ekim akşamı eleme adayı kim oldu? MasterChef Türkiye 9 Ekim dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye 9 Ekim 2024 akşamı, takım ve dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacılar İskandinav mutfağı ile başladılar. MasterChef Türkiye 9 Ekim 2024'te menüde bulunan, Rakmouse, hasselback patetes, fiskegrateng, kroppkakor, İsveç köfte, farikal ve kardemummabullar yapıldı.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI? (9 EKİM 2024)

Rakmouse'u mavi takımda Muratcan, kırmızı takımda Kaan rakmouse yaptı. Kazanan kırmızı takım oldu.

Hasselback patetesi mavi takımda Şirin ve Erim, kırmızı takımda Kaan ve Onur yaptı. Bu ürünü de en iyi yapan kırmızı takım oldu.

Fiskegratengi mavi takımda Erim ve Emre, kırmızı takımda Alper yaptı. Başarılı olan takım, kırmızı takım oldu.

Kroppkakoru mavi takımda Ezgi ve Nigar, kırmızı takımda Beyza ve Zübeyde yaptı. En lezzetli krropkakoru yapan kırmızı takım oldu.

İsveç köfte tabağını mavi takımda Emre, Şirin ve Muratcan yaptı. Bu tabakta da en başarılı takım kırmızı oldu.

Farikal yemeğini mavi takımda Muratcan ve Semih, kırmızı takım için yapan isim ise Onur oldu. Mavi takım sadece bu oyundan puan aldı.

Kardemummabullar Eda ve Nigar mavi takımda, Zübeyde ise kırmızı takımda bu ürünü yaptı. Bu tabaktan puan alan takım kırmızı takım oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE OYUNU KİM KAZANDI?

Böylelikle haftanın ikinci oyununu kazanan takımı kırmızı oldu. Somer Şef, mavi takımın puan alamaması ile ilgili Somer Şef, “Bu puanlama MasterChef’te gördüğüm en kötü tablo” dedi. MasterChef Nevzat ise takımını iyi yönlendiremediği için üzüntüsünü dile getirdi.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Takım oyununu kaybeden mavi takım, dokunulmazlık oyunu oynadı. Nigar ve Eda dünkü oylamada eleme adayı olmuştu. Mavi takım, yulafla yemek ürünü yaptılar. Yarışmacılar yaratıcılıklarını ortaya koydu.

En iyi tabağı yapanlar olarak Ezgi, Emre, Semih ve Şirin öne çağrıldı. En başarılı 4. tabağın sahibi Emre oldu, 3. yarışmacı Ezgi, 2 olan yarışmacı Şirin oldu. 1. olarak dokunulmaz olan yarışmacı ise Semih oldu.

MASTERCHEF 9 EKİM'DE 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Semih eleme adayı olarak kaptan Nevzat'ı söyledi. Semih, "Ona sorumluluk yüklemek istiyorum" dedi. Nevzat ise, "Bekliyordum. Buradan söyleneceğimi biliyordum" dedi.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE HANGİ YEMEKLER YAPILDI, İSİMLERİ NEYDİ?

MasterChef Türkiye 9 Ekim'de İskandinav mutfağına ait yemekler yapıldı. Bu yemeklerin isimleri ise şu şekilde sıralandı: Rakmouse, hasselback patetes, fiskegrateng, kroppkakor, İsveç köfte, farikal ve kardemummabullar.

MASTERCHEF 9 EKİM'DE 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Oylama sonucu seçilen 4. eleme adayı ise, Emre oldu. Emre'nin tabağı jüriden geçmediği için takım arkadaşları onu seçtiğini ifade etti. Emre ise, "Arkadaşlarıma kırgın değilim, bekliyordum. Yapamadığım için potadayım. Bunun için mutluyum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

9 Ekim 2024 reyting sonuçları: Leyla dizisi mi, Kuruluş Osman mı birinci oldu? İşte reytinglerde birinci olan yapım
Fabrikada feci iş kazası: Kasaların altında kaldı, hastaneye kaldırıldı

Televizyon Haberleri