MasterChef Türkiye (12 Ekim 2024) krem karameli kim kazandı? MasterChef Türkiye 11. hafta yarışmacıları kim oldu?

MasterChef Türkiye 12 Ekim 2024 tarihli programında klasiklerden krem karamel yapıldı. MasterChef Türkiye'de krem karamel yarışmasını kim kazandı? MasterChef Türkiye 11. haftaya seçilen yarışmacılar kim oldu?

MasterChef Türkiye’de 10. Haftanın son oyununda klasiklerden krem karamel tarifi vardı. Mehmet Şef’in “Bugüne kadar bunu yapan çok az kişi oldu. Yapamayanların işi rast gitmedi” dediği krem karamel tarifi yarışmacıları çok zorladı. Bazı yarışmacılar tabaklarını çıkaramadı.

MasterChef Türkiye’de krem karameli en iyi yapan yarışmacılar 11. hafta için yarışmaya hak kazandı. Peki MasterChef Türkiye 11. hafta yarışmacıları kim oldu? MasterChef Türkiye’de en iyi krem karameli kim yaptı?

MASTERCHEF TÜRKİYE KREM KARAMEL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’de krem karameli en iyi yapan yarışmacılar, 11. hafta için yarışmaya hak kazandı. MasterChef Türkiye’de krem karameli en iyi kim yaptı?

Krem Karameli en iyi yapan yarışmacı Şirin oldu. Şirin, "Çok mutluyum, iki denemişim. Mehmet Şef'in tarifini denedim. Evde denemiştim. 11. haftaya hoş geldim diyorum kendime" dedi.

Somer Şef de, "Kaç yıllık şef olduğunuzun önemi yok. Çalışmanız lazım" dedi.

Kerem ise 11. haftaya geçen ikinci yarışmacı oldu. Kerem, "Benim için çok güzel bir hafta oldu. Krem karamel daha önce yapmadığım bir tatlıydı. Teknik olarak yaklaştım. En iyi ikinci oldum. Git gide yarışmanın zorluğu artıyor. Ben de bu artan zorlukta en güçlü şekilde devam ediyorum" dedi.

Gecenin üçüncüsü olarak 11. haftaya geçen yarışmacı Erim oldu. Erim, "Bu tarife çok çalışmıştım. Evde tekrar tekrar denemesini yapmıştım. Çok mutluyum, bir sonraki haftaya geçtim." dedi.

Dördüncü en iyi krem karamel yapan kişi, Hakan oldu. Hakan, "Krem karamel benim için de korkulu rüyaydı. Sanırım tatlı konusunda kendimi aşmaya başladım." dedi.

MASTERCHEF ONUR REKOR KIRDI

11. haftaya geçmeyi başaran ve en iyi beşinci krem karameli yapan kişi Onur oldu. Onur, aynı zamanda 10 haftadır potaya girmeyen yarışmacı olarak rekor kırdı.

Onur, "Son eleme adayı oyununda krem karamel yaptık. Güzel yaptığımı düşünüyorum ama tadına baktığımda şekerinin az olduğunu gördüm. 10 haftadır da potaya girmeyen yarışmacı oldum. Mutluyum" dedi.

MASTERCHEF 12 EKİM 2024 ELEME ADAYI KİM OLDU?

Krem karamel aşamasını geçemeyen Ezgi, Alper, Muratcan, Beyza, Semih ve Kaan oldu. Şefin favori sakatatlarını pişiren yarışmacılardan en kötü tabağı yapan eleme adayı oldu.

Sakatat kullanarak en iyi tabak yapan ve 11. haftaya giden yarışmacı Beyza oldu. Beyza'nın tabağı taşlıktı.

İkinci olan yarışmacı Ezgi oldu. En başarılı üçüncü tabak Muratcan'ınki oldu. En başarılı dördüncü tabağı yapan yarışmacı Kaan oldu. En başarılı beşinci tabağı yapan Semih oldu.

MASTERCHEF 12 EKİM 2024 SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

Sakatat yemeğinde başarısız olan yarışmacı potanın son adayı oldu. Haftanın son eleme adayı, MasterChef Türkiye 7. eleme adayı Alper oldu.

MasterChef Türkiye'de yapılan krem karamel tarifi için tıklayınız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Nur Sürer "İstanbul Sözleşmesi" çağrısı yaptı, ödülünü Yılmaz Güney'e adaması tepki çekti

Televizyon Haberleri