Manchester City Arsenal maçı kaç kaç bitti? İddaa sonucu

İngiltere'de sezonun kaderini tayin edecek maç bu akşam oynanacak. Manchester City ile Arsenal karşılaşacak. Peki, maç kaç kaç bitti? İddaa sonucu haberimizde.

BURAK ZİHNİ - Dünyanın gözü bu akşam Manchester'da olacak. Sezonu uzun bir süre domine ederek götüren Arsenal, yaşadığı kayıplar sonrasında farkı 5'e kadar indirdi. 2 maçı eksik olan Manchester City bu akşam kazanarak hem farkı 2'ye kadar eritmek hem de rakibinden daha az oynadığı maçlardan da zaferle ayrılarak liderliğe oturmayı hedefliyor. Sezonun kaderini belirleyebilecek nitleikteki 90 dakika öncesinde milyonlarca kişi İddaa oynayarak para kazanmak ve karşılaşma sonrasında da skoru öğrenmek istiyor. Peki, Manchester City Arsenal maçı kaç kaç bitti? İddaa sonucu haberimizde yer alıyor. 



Manchester City Arsenal maçı İddaa oranları

Bu akşam oynanacak Manchester City Arsenal maçı öncesinde İddaa Risk Merkezi tarafından ev sahibine 1.36 oran verildi. 11 maçtır rakibini yenemeyen Londra temslcisi ise 4.73 kazandırıyor. Beraberlik için ise 3.90 oran belirlenedi.


 

Manchester City Arsenal maçı kaç kaç bitti?

1 milyardan fazla insanın izlemesi beklenen Manchester City Arsenal maçı bu akşam 22.00'de başlayacak. Dünyanın gözünü çevirdiği karşılaşmada alınacak sonuç iki takım için sezonun geri kalanında belirleyici rol oynayacak. Hücum hattında dünya yıldızlarına sahip ekiplerin kapımasında atılacak goller, kaçırıılacak pozisyonlar büyük önem taşıyor. Manchester City Arsenal maçı kaç kaç bitti? sorusunun yanıtı karşılaşma sonrasında haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri