Kuaförüm Sensin makyöz Aslı Yazar kimdir ve kaç yaşında? Instagram hesabı

Birbirinden iddialı takımların yarıştığı Kuaförüm Sensin'de yeni hafta başlıyor. Daha önce programda Taner Güneri ile haftalarca yarışan ve güzelliği ile de dikkat çeken Aslı Yazar yeniden 10 bin lira mücadelesi verecek. Peki, Kuaförüm Sensin makyöz Aslı Yazar kimdir ve kaç yaşında? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yarından itibaren rekabet daha da alevleniyor. Nagihan, Gizem ve Gülsen ile Kaan ve Tuğçe'nin ayrılmasından sonra bomba bir ekip yarışmaya dahil olacak. Daha önce katıldıkları dönemde fırtınalar estiren Aslı Yazar ile  Taner Güneri yeniden birincilik mücadelesi verecek. Dört takımın adeta Şampiyonalr Ligi'ni andıracak mücadelesinde güzel makyözü hatırlamayanlar ya da tanıyanlar ancak daha da fazla bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalara başladı. Peki, Kuaförüm Sensin makyöz Aslı Yazar kimdir ve kaç yaşında? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Kuaförüm Sensin Aslı Yazar kimdir?

Yarışmanın yeni makyaj uzmanı Aslı Yazar henüz 20 yaşında. Bu durum izleyicileri çok sevindirdi. Çünkü genç, gelişime açık ve bu yaştaki bir işletmeciyi görmek mesleğe yönelmel isteyenler açısından teşvik edici. Hemşirelik mezunu olan Aslı Yazar Adana'da yaşıyor. Burada bir işletmenin sahibi. Aynı zaman da modellik de yapıyor. Aslı Yazar evli mi bekar mı sevgilisi var mı gibi soruların da cevabı araştırılıyor. Kendisi bekar. Yarışmaya katıldığı dönemde Hasan Ağın ile yaşadığı aşk programa damga vurmuştu.







Kuaförüm Sensin Aslı Yazar Instagram hesabı

Yarışmanın yeni ancak deneyimli makyözü Aslı Yazar Instagram'da da binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Gösterdiği performansla adından söz ettirmeyi başaran Yazar'ı @asliyazarofficial adresinden takibe alabilirsiniz. Hesabı dışarıya kapalıdır. Bu sebeple fotoğraflarını görebilmeniz için kendisinin onay vermesi gerekmektedir.

 
















 








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri