Kör Nokta dizisi neden final yaptı? Kör Nokta dizisi neden bitti, final mi yaptı?

ATV ekranlarında Osman Sınav'ın imzasıyla yayınlanan "Kör Nokta" dizisi Eylül ayında ekran macerasına başlamıştı. Sevilen dizinin final yapacağı haberi izleyicileri üzmüştü. Peki Kör Nokta dizisi neden final yaptı, neden bitti?

Bu sene Eylül ayında ekran macerasına başlayan Kör Nokta dizisinden üzen haber geldi. Başrollerini Rabia Soytürk, İsmail Ege Şaşmaz, Çağla Boz paylaşırken, Yalçın Hafızoğlu, İlayda Çevik, Kürşat Alnıaçık, Ruhi Sarı, Mehtap Bayri, Hilmi Özçelik gibi isimlerin rol aldığı dizi final yaptı. Peki Kör Nokta dizisi neden final yaptı, sevilen dizi neden bitti?


KÖR NOKTA DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPTI?


ATV'nin yeni dizisi Kör Nokta final bölümüyle bu akşam (12 Eylül 2024) 20.00’de atv’de ekrana geldi.

Sevilen dizinin son bölümü oldukça ses getirirken, dizinin final yapmasının sebebi de merak edilmeye başlandı. Dizinin final yapmasının sebebinin son zamanlarda dizinin aldığı düşük reytingler olduğu düşünülüyor.


KÖR NOKTA FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?


Son bölümde Aslım'ın mahkemede yapmış olduğu hamle ile bütün planlar bozulmuştur. Emre artık içeriden çıkamayacağını düşünecektir ve tümden kontrolünü kaybedecektir.

Şeref, oğlu ile ilgili endişeleri Gece ile paylaşınca Gece hem Aslım'a hem de Kerem'e karşı açıktan savaş ilan edecektir. Aslım ise mahkemede yapmış olduğu hamleden oldukça memnun, kazayla ilgili somut bir delil olan telefonun peşinde olacaktır.

Kör Nokta, 12 Ekim günü final bölümüyle ekrana geldi.

Kerem'in ise telefona ulaşmak istemektedir ve izleyeceği yol tamamen farklıdır. Cihan, Aslım'ın ondan uzaklaştığı düşüncesiyle Kerem'in karşısına çıkacaktır ve hemen şehri terk etmesi konusunda uyaracaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Nur Sürer "İstanbul Sözleşmesi" çağrısı yaptı, ödülünü Yılmaz Güney'e adaması tepki çekti

Televizyon Haberleri