Konuşanlar Yeliz Erdemir (81. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Konuşanlar'ın yeni bölümü gecikmeli de olsa ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden renkli konukların stüdyoda yerini aldığı talk showda bu hafta damga vuran isimlerden biri de Yeliz Erdemir oldu. Kamber ile birlikte gelen güzel konuşan hakkında internette çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Yeliz Erdemir (81. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Yeliz oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Yeliz Erdemir (81. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


 

Konuşanlar Yeliz kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan konuklarından biri olan Yeliz, sevgilisi Kamber ile birlikte Pera'da ön sıradaki sandalyesinde görüntülendi. İç mimar olan genç konuşan, Beykent Üniversitesi İç Mimarlık bölümü mezunu. İçinde bulunduğumuz yıl içinde okulunu tamamladı. Sevgilisiyle tanışma hikayesi herkesi güldürdü. Instagram hesabı @yelizerdemir'dir.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri