Konuşanlar Tuba (95. bölüm) kimdir? Tuba Cancı Instagram hesabı

HAP Yapım imzasıyla EXXEN'de yayınlanmaya devam eden Konuşanlar'ın yeni bölümü platformdaki yerini aldı. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli katılımcıların anlattıklarıyla şekillenen programda yine unutulmaz anlar yaşandı. Adından söz ettiren konuklardan biri de Tuba oldu. Genç güzel hakkında oldukça fazla kişi internette araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar Tuba (95. bölüm) kimdir? Tuba Cancı Instagram hesabı haberimizde.

Konuşanlar 3 Şubat 2023 Cuma günü 95. bölümüyle yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların anlattıklarıyla bir saatlik gösterinin kahkaha tufanına dönüştüğü bölüm yine ilgiyle seyredildi. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Tuba oldu. Güzel konuşan hakkında internete araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Tuba (95. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar Tuba Cancı (95. bölüm) kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olarak dikkat çekmeyi başaran Tuba 23 yaşında. Aslen Diyarbakırlı. Estetisyenlik yapıyor. Güzellik sektöründe çalıştı ve özel akademide eğitim aldı. Şu and Hami Yamak ile birlikte çalışıyor. Instagram hesabını 5 binden fazla kişi takip etmektedir. @tuba1canci profilinden listenize ekleyebilirsiniz.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri