Konuşanlar Şeyma kimdir? Instagram hesabı var mı

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olarak her hafta EXXEN'de yayınlanmaya devam eden Konuşanlar yine izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden renkli konukların seyircilerle buluşacağı ve anlattıkları hikayelerle herkesi güldüreceği programda bu hafta da kahkaha tufanı yaşanacak. Pera'da yerini alan ve yayınlanan fragmanda adından söz ettiren isimlerden biri de Şeyma oldu. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Şeyma kimdir? Instagram he

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olarak her hafta EXXEN'de yayınlanmaya devam eden Konuşanlar yine izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden renkli konukların seyircilerle buluşacağı ve anlattıkları hikayelerle herkesi güldüreceği programda bu hafta da kahkaha tufanı yaşanacak. Pera'da yerini alan ve yayınlanan fragmanda adından söz ettiren isimlerden biri de Şeyma oldu. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Şeyma kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


Konuşanlar Şeyma kimdir?

Bu haftanın fragmanında yayınlanan görüntülerde izleyicilerin karşısına çıkan Şeyma, Hasan Can Kaya'nın; "Son ilişkiniz size ne öğretti?" sorusuna "Ben gurura çok önem veriyordum aşkta ama aşkta teslim olmak, boyun eğmek, zayıflığın da, bunların da güzel olduğunu gördüm" ifadelerini kullandı.

Ünlü komedyen genç konuşanı tahtaya yazmak isteyince ret yanıtı aldı ancak verdiği cevapla salonu gülmekten kırıp geçirdi. Kaya; "Aşkta olduğu kadar mizahta da gururu, onuru bir kenara bırakıp teslim olmak çok önemli" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri