Konuşanlar Sevgi (87. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

EXXEN'in popüler gösterisi Konuşanlar 87. bölümle yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'yı izlemek için Pera'ya gelenler arasında Sevgi de vardı ve kendisi hakkında ilk andan itibaren yoğun bir araştırma söz konusu. Peki, Konuşanlar Sevgi (87. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Konuşanlar, 9 Aralık' 2022 Cuma günü de izleyicilerin karşısına çıktı. Her hafta renkli konukları ve birbirinden komik hikayeleriyle birlikte izleyenleri ekran başına kilitleyen programda Hasan Can Kaya da esprileriyle adından söz ettirmeyi başardı. Bugün paylaşılan yeni bölümde adından en çok söz ettiren isimlerden biri de Sevgi oldu. Kendisi ile ilgili birçok kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Sevgi (87. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


Konuşanlar Sevgi kimdir?

Bu haftanın en çok kounşulan isimlerinden biri olarak programda yerini alan Sevgi, veli grubundaki arkadşalarıyla stüdyoya geldi. Erkeklerdne yana darbe yediğini ve sadakat aradığını anlattı. Sevgilisinin gün içerisinde yapmaması gereken şeylerş yaptığını ve amatör olduğundan bahsetti. Birkaç kez aldatıldığını belirtti ve güvenmediğini dile getirdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri