Konuşanlar Sevda kimdir? Sevda Çelebi Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi olmayı sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden komik anlara sahne olan programa damga vuran isimlerden biri de Sevda oldu. Güzel konuşan fragmanda verdiği cevapla birlikte kahkaha tufanının fitilini ateşledi. Peki, Konuşanlar Sevda kimdir? Sevda Çelebi Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konuklarıyla izleyenleri gülmekten kırıp geçiren Konuşanlar'ın 2. sezondaki 60. bölümü dijital platforma eklendi. Başarılı programda yer alarak bu haftaya damga vurmayı başaran isimlerden biri de Sevda Çelebi oldu. Güzel konuşan hakkında seyirciler de araştırmalarda bulunuyor ve bilgi sahibi olmak istiyor. Yaşı, nereli olduğu, boyu, kilosu ve sosyal medya hesapları araştırılarak öğrenilmeye çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Sevda kimdir? Sevda Çelebi Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.




Konuşanlar Sevda kimdir?

Bu hafta yayınlanan Konuşanlar'ın 60. bölümünde Pera'daki yerini alan Sevda Çelebi aslen Erzincanlı. Aslı Terzioğlu'nun sahibi olduğu güzellik merkezinde müşteri ilişkileri yöneticiliği yapıyor. Profesyonel tırnak uzmanı.


Konuşanlar Sevda Instagram hesabı

Güzel konuşanın sahibi olduğu Instagram hesabı da merak konusu oldu. Kendisine ait profilinde 1033 takipçisi vardır. Burada yaptığı paylaşımlarla birlikte çok sayıda etkileşim elde ediyor. @sevdacelebi__ adresinden takip edebilirsiniz.











İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri