Konuşanlar Selenay (83. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

EXXEN'in en popüler yapımı olarak yayın hayatına devam eden Konuşanlar, bu sezonki 11. bölümü ile 11 Kasım Cuma günü yayınlandı. Hasan Can Kaya'nın esprileriyle damga vurduğu programa katılan konuklar anlattıkları hikayeler ve verdikleri cevaplarla adından söz ettirmeyi başarıyor. Onlardan biri de Selenay oldu ve güzel yarışmacı hakkında birçok kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar Selenay (83. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Şevval oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Selenay (83. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Konuşanlar Selenay kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan konuklarından biri olan Selenay 3 kız arkadaşı ile birlikte Pera'ya geldi. Palyaçoluk yaptığı dönemde yaşadığı bir anıyı anlatınca salondakiler yıkıldı. Bayburtlular Derneği'nin pikniğine getirildiklerini söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri