Konuşanlar Özden (86. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Milyonların büyük bir keyifle seyrettiği ve her hafta sabırsızlıkla beklediği Konuşanlar'ın yeni bölümü yayınlandı. 2 Aralık 2022 Cuma günü paylaşılan 86. bölümde yine misafirlerin anlattığı hikayeler ve anılar herkesi güldürdü. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Özden oldu. Kendisi hakkında internette de araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Özden (86. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Özden oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Özden (86. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Konuşanlar Özden kimdir?

Bu haftanın en çok dikakt çeken konuşanlarından biri olmayı başaran Özden genel sanat yönetmenliği yapıyor. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.

"Konuşanlar'a bilet almak istiyorum ama alamıyorum" veya "Konuşanlar'a bilet nasıl alınır" diyorsanız buraya tıklayın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri