Konuşanlar Nurcan (86. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Türkiye'nin en çok seyredilen talk showu Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yeni sezonda 86. kez seyircilerin karşısına çıkan başarılı yapımda yine birbirinden renkli konuklar vardı ve anlattıkları olayların yanı sıra verdikleri cevaplarla da adlarından söz ettirmeyi başardılar. Onlardan biri de Nurcan oldu. Güzel konuşan hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Nurcan (86. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Nurcan oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Nurcan (87. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Konuşanlar Nurcan kimdir?

Bu haftanın en dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başaran Nurcan ağzıyla permatik açmayı çok sevdiğini ve ağzını kesmekten korkmadığını söyledi. Sevgilisi tarafından 40 yaşında bir kadınla aldatıldığını ve onu seçerek gittiğini anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.


"Konuşanlar'a bilet almak istiyorum ama alamıyorum" veya "Konuşanlar'a bilet nasıl alınır" diyorsanız buraya tıklayın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri