Konuşanlar Nur (113. bölüm) kimdir? Instagram heasbı

Türkiye'nin en gözde programlarından biri olan Konuşanlar, 22 Eylül Cuma günü 113. bölümle yayınlandı. Gösteriye damga vuranlar arasında Nur da vardı. Peki, Konuşanlar Nur (113. bölüm) kimdir? Instagram heasbı haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak rekorlar kıran Konuşanlar, yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İlk anından sonuna kadar çok sayıda konuğun sandalyelerinden anılarını anlattığı ve bazılarının da sahneye çıktığı yapımda ön plandaki isimlerden biri Nur oldu. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Nur (113. bölüm) kimdir? Instagram heasbı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Nur (113. bölüm) kimdir?

Bugün EXXEN'de yerini aldığı 113. bölümüyle platformda yayınlanan Konuşanlar'da adından en çok söz ettiren isimlerden biri Nur oldu. Güzel konuşan, bir mekanda şef olarak çalışıyor. Sevgilisinin olup olmadığını bilmediğini söyledi. Dikkat çeken dövmeleriyle de yine konuşuldu. Instagram hesabı @nnurnsuzi'dir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konuşanlar Ela (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
Konuşanlar Yağmur Yassıkaya (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
Konuşanlar Azize (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Televizyon Haberleri