Konuşanlar Nevin (88. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

EXXEN'in ilgiyle seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden renkli ve bir o kadar komik isimlerin seyircilerin karşısına çıktığı gösteride bu hafta en çok konuşulan isimlerden biri de Nevin oldu. Güzel konuşanın konuşma şekli ve sempatik tavırları dikkat çekti. Bu nedenle de araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Nevin (88. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Youtube'da yakaladığı seyircisiyle EXXEN'de de fırtınalar estiren Konuşanlar'ın 2. sezonu da tüm hızıyla devam ediyor. Başarılı yapımın 88. bölümü platforma eklendi. Hasan Can Kaya'yı izlemek, gülmek ve anılarını anlatmak için Pera'ya gelenler de güne damga vurdu. Onlardan biri de Nevin'di ve mikrofonu alır almaz kendisinden söz ettirmeyi başardı. Konuşanlar Nevin (88. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.



Konuşanlar Nevin (88. bölüm) kimdir?

Bu haftanın adından en çok konuşturan isimlerinden biri olan Nevin, Polonya'da yaşadıktan sonra Bulgaristan'da ikamet ediyor. Muhasebe departmanında çalışıyor. Kendisi Polonya erkekleirnin Türklere göre daha açık sözlü ve ilk etapta girişken olduğunu söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri