Konuşanlar Gamze (89. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Ekranların güzel ismi Gamze Taşkın da bugün konuk sandalyesindeydi. Peki, Konuşanlar Gamze (89. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi olarak yayın hayatına devam eden Konuşanlar bugün de seyircilerin karşısına çıktı. 23 Aralık 2022 Cuma günü yayınlanan 89. bölümde yine birçok kişi adından söz ettirmeyi başardı. Onlardan biri de Gamze'ydi. Güzel konuşan söylediği sözlerle dikkat çekmeyi başarırken diğer yandan kendisini tanıyanlar da internette araştırma gerçekleştirerek hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Çünkü Gamze daha önce birçok televizyon programında yer aldı. Peki, Konuşanlar Gamze (89. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


Konuşanlar Gamze kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren konuklarından biri olan Gamze daha önce İşte Benim Stilim ve son olarak da Doya Doya Moda'ya katıldı. Adını Türkiye'ye duyurdu ve yüz binler tarafından takip edilmeye başlandı. 30 yaşında Kendisine ait bir markası da var ve burada müşterilerine hizmet veriyor. 


 

Gamze Taşkın daha önce hangi programlara katıldı?

Kısmetse Olur'da gelin adayı olarak eşini bulmaya çalışan Taşkın, İşte Benim Stilim'de de en iyi tarzı yakalamak adına emek verdi. Ardından da Esra Erol'da ile yine evlenmek için kamera karşısına geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri