Konuşanlar Esra (95. bölüm) kimdir? Esra Cancı Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olan Konuşanlar'ın 95. bölümü yayınlandı. Birbirinden komik anların yaşandığı programda bugün de yine adından söz ettiren katılımcılar vardı. Esra da onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Konuşanlar Esra (95. bölüm) kimdir? Esra Cancı Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar 3 Şubat 2023 Cuma günü 95. bölümüyle yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların anlattıklarıyla bir saatlik gösterinin kahkaha tufanına dönüştüğü bölüm yine ilgiyle seyredildi. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Esra oldu. Güzel konuşan hakkında internete araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Duygu (95. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar Esra Cancı (95. bölüm) kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olarak adından söz ettirmeyi başaran Esra, ablası Tuba ve daha önce programa gelen Hami ile katıldı. Güzel konuşan bir mağazada satış elemanı olarak çalışıyor. 25 yaşında. Kimya bölümü mezunu. Aslen Diyarbakırlı. Bekar ve sevgilisi yok. Instagram hesabı @esraacanci'dır.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri