Konuşanlar Duygu (79. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı başaran ve her hafta milyonların karşısına çıkan Konuşanlar, bugün de yeni bölümüyle yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu, konuklarının katılımı ve anlatılan anıların renkliliği daha da fazla ilgi görmeyi sürdüren program bugün de yine birçok kişiyi gündeme taşıdı. Onlardan biri de Duygu oldu. Güzel konuşan hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Duygu (79. bölüm) kimdir? Instagram hesab

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Duygu oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Duygu (79. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Konuşanlar Duygu (79. bölüm) kimdir?

Bu bölümün her ne kadar sonlara doğru söz alsa da en sansasyonel açıklamalarından birine imza atan Duygu, Twitter'da bileti boşa düşen konukla sabahın 7'sinde atılan mesaj sonrasında katıldı. Güzel konuşan daha önce erkek arkadaşı olduğunu ancak gönlünü bir başkasına kaptırdığını, iki kişiyi idare ederken hepsinde hüsrana uğradığını söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri