Konuşanlar Damla, Sıla, Gökçe, Arif, Kali, Burak (84. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen programı olarak milyonlara ulaşmayı başaran ve her hafta ilgiyle takip edilen Konuşanlar'ın 2. sezondaki 84. bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden renkli ve eğlenceli konukların kendilerini anlattıkları, hikayelerini ifade ettikleri ve cevap verdikleri sorularla birlikte daha da komik hale gelen talk show bugün de ilgiyle seyredildi. Gösteriye damgasını vuran isimler arasında Damla, Sıla, Gökçe, Arif, Kali ve Burak vardı. Sonrasında Kubilay da katıldı. Peki, Konuşan

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yeni sezonda 9. kez seyircilerin karşısına çıkan programda yine adından söz ettiren isimler vardı. Bunlar arasında Damla, Sıla, Gökçe, Arif, Kali, Burak vardı. Kendileri hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar 84. bölüm konuşanları Damla, Sıla, Gökçe, Arif, Kali, Burak kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Konuşanlar Damla (84. bölüm) kimdir?

Bu haftanın en ilgi çeken isimlerinden biri olan Damla, aynı hastanede doktor olarak çalışan ve bir süre sevgili olduğu erkek arkadaşıyla programa geldi. Yayın esnasında görüştüğü arkadaşına gönderdiği ses kaydı nedeniyle Hasan Can Kaya espri bombasını patlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Sıla (84. bölüm) kimdir?

Bu hafta sandalyesinden konuşan isimlerden biri olmasına rağmen öne çıkmayı başaran Sıla, Hasan Can Kaya tarafından tahtaya yazıldı. Ablası ile programa geldi. Arkadaşlarıyla yaşadığı after party hikayesi herkesi güldürdü. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Gökçe (84. bölüm) kimdir?

Bu haftanın en ilgi çeken isimlerinden biri olan Gökçe, kardeşi ile programa katıldı. Kendisi Malatyalı. Almanya'da yaşayan sözlüsü ile yakında evlenecek. Zengin zannettiği arkadaşlarıyla yaşadığı anı herkesi güldürdü. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Arif (84. bölüm) kimdir?

Düzce'de yaşıyor. Belediye başkanı adayı. Adını Belçikalı bir aile dostu eklemiş. Parası olmadığında akbil basan kadını kahraman olarak göreceğini dile getirdi.


 

Konuşanlar Burak (84. bölüm) kimdir?

Reklam filmi çekiyor. Bugüne kadar 500 civarında çektiğini söyledi. En çok yönetmen parkasını seviyor.


 

Konuşanlar Arif (84. bölüm) kimdir?

Reji tarafından önerilen Arif hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Kendisi evli ve eşine selam söyleyerek programa başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri